Sanitaire Hygiëne

Het onderhoud van uw toiletruimte producten volledig uit handen geven? U kunt bij ons al uw sanitaire producten kopen of huren. Voor elk type ruimte hebben wij wel een passende productlijn. Of het nou gaat om schoolgebouwen, horeca gelegenheden, musea of zorginstellingen. Uiteraard zorgen wij indien gewenst ook voor de bijbehorende vullingen.

Horeca

Een toiletruimte in de horeca is veelzeggend over de hygiëne van de rest van uw horecapand. Het is dan ook belangrijk om de juiste dispensers op te hangen die zowel duurzaam zijn, maar ook tegen een stootje kunnen. Wij adviseren u hierin graag.

Onderwijs

Hoevaak komt het voor dat er in een toiletruimte van een onderwijsgebouw geen toiletpapier meer aanwezig is? Te vaak vinden wij. Ook voor onderwijsinstellingen hebben wij speciale dispenserlijnen die speciaal zijn ontworpen voor kinderen.

Zorg

Voor zorginstellingen hebben wij naast meerdere soorten rvs dispenserlijnen, ook no-touch zeepdispensers en desinfectie middelen in ons assortiment. Ook hierbij is het van belang om goed geadviseerd te worden.
Neem contact met ons op.

Kantoor

Een dispenserlijn die past bij de inrichting van uw kantoorruimte? Koala Textielservice biedt een full-service pakket aan waarin wij de dispensers zelf komen monteren, periodiek bijvullen en waar nodig ook vervangen. Neem contact met ons op voor meer informative.