Zorg

Zorgkleding reinigen

De zorgsector is de branche waarin het het meest van belang is dat medewerkers hygiënisch schone en frisse zorgkleding dragen. Bekend is dat wanneer bijvoorbeeld medewerkers in de zorg hun eigen werkkleding thuis wassen, dit meestal op een te lage temperatuur gebeurd waardoor bacteriën niet of niet helemaal worden gedood. Hierdoor worden er onnodige risico’s genomen. Wanneer u ervoor kiest om uw zorgkleding bij ons te laten wassen kunt u er zeker van zijn dat uw kleding altijd goed gereinigd wordt.

Linnengoed onderhoud

Wij reinigen ook periodiek linnen voor de zorgsector. Ook hierbij nemen wij hygiëne en het tegengaan van de verspreiding van ziektes erg serieus. U kunt uw linnengoed ook bij ons kopen of huren. Denk aan bijvoorbeeld bed- en badlinnen, handdoeken en washandjes. Wij kunnen linnen leveren in verschillende kleuren en dessins. Wees verzekerd van altijd schoon en frisse linnengoed met Koala Textielservice.

Sanitaire ruimtes

Koala Textielservice verkoopt, verhuurt en onderhoudt producten voor toiletruimtes die speciaal zijn ontworpen voor de zorgsector. Zo leveren wij hoogwaardige kwaliteit RVS dispensers van bijvoorbeeld Mediclinics en papierwaren van Satino. Ook leveren en onderhouden wij handdoekautomaten, handdoekrollen, No Touch zeep- en alcoholdispensers. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en/of een offerte op maat.

Bekijk onze producten